Hergebruik of verwijdering. En alles eromheen.

Kajtec biedt alle diensten rondom veilige afvoer en mogelijk hergebruik van uw verouderde ICT-apparatuur. Denk aan afgeschreven pc's, monitoren, laptops, servers en printers. Wij verzorgen de logistiek, de inventarisatie en rapportage van de systeemkenmerken, de dataverwijdering en eenvoudige upgrading. Dat en meer.

De diensten in het kort.

Afvoer/Logistiek: de zaken gaan door.
Bij elke logistieke opdracht zorgen wij voor adequate planning en aansturing van het proces. De zaken moeten natuurlijk gewoon doorgaan tijdens de verhuizing. Daarom voeren wij projecten ook in de avond of in het weekend uit. Meer.

Inventarisatie en rapportage systeemkenmerken (asset-rapportage).
Onze gedetailleerde asset-rapportage biedt u een overzicht van de status van alle ingenomen ICT-apparatuur. Meer.

Dataverwijdering: gegarandeerd geen data op straat.
Kajtec zorgt voor gegarandeerde en gecertificeerde datavernietiging die voldoet aan de hedendaagse privacynormen van de overheid en industrie. Alle dataverwijderingsacties worden uitgevoerd met de vereiste software (Blancco) en worden opgeleverd met een garantiecertificaat. Meer.

Restwaardebepaling: wat levert dat op?
Wilt u weten wat uw verouderde ICT-apparatuur waard is? Neem dan contact met ons op. Op basis van uw informatie kunnen wij u snel een indicatiebedrag noemen. Meer.

Samenwerking Charitatieve Projecten: maatschappelijk betrokken.
Kajtec is maatschappelijk betrokken en werkt samen met een aantal charitatieve instanties. Deze non-profit organisaties slaan een digitale brug tussen het welvarende westen en de derde wereld. Hergebruik van uw oude computer kan zo, door kennisoverdracht, bijdragen aan economische en sociale vooruitgang in minder bedeelde landen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Herbruikbaar maken (Refurbishment): weer van waarde.
Uw verouderde apparatuur kan nog een functie hebben. Voor u of een ander. Alle ingenomen ICT-apparatuur doorloopt een refurbishmentproces. Systemen ondergaan een duurtest en alle items krijgen een functionele en cosmetische controle. Defecte onderdelen worden, indien rendabel, vervangen. Meer.

Vraagt uw probleem om een afgemeten oplossing? Wij zijn zeer flexibel en leveren u maatwerk. Klik contact voor uw specifieke vraag of om een afspraak te maken.